Autómentés

Autómentés
5 (100%) 6 Szavazat

Autómentés

Autómentés, járműszállítás

 

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani télen nyáron nappal éjszaka belföldön és külföldön.
A bel- és külföldi autómentés- és szállítás, motorszállítás, munkagép- és targoncaszállítás.

Megrendelő igényei szerint összeállított csomagokat ajánlunk. Kínálatunkban szerepel a havi átalánydíjas (flotta esetén), illetve az eseti, utólagos elszámolással bármikor igénybe vehető segélyszolgálat.
Minden a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseket, megrendeléseket az elérhetőségeink bármelyikén jelezhetik.

Ügyfeleink hívásait központunkban 0-24 órás ügyeleti rendszerben fogadjuk.
Járműveink felszereltségét évről évre ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Vállalási határidőnk:

Budapest, és Pest megye területén a hívástól számított 1 órán belül vállaljuk a kiállást. Külföldre, illetve külföldről történő szállítás esetén az indulási idő a hívástól számított 1 órán belül történik. Külföldi partnereink segítségével a határon túli eseményeket gyorsan tudjuk intézni. Speciális feladatok ellátásánál ezek az idők a feladattól függően eltérőek lehetnek, pl.: daruzás, stb.

Biztosítás:

Cégünk, valamint munkatársaink mindegyik gépjárműve biztosítással van ellátva, mind felelősség, mind rakománybiztosítással.